O noua experienta de shopping online ...
Incearca si aplicatia pentru mobil:

Cum functioneaza?

Prin serviciul Wallet LibraPay poti plati mai usor la comerciantii parteneri, doar pe baza adresei de email si a unei parole. De asemenea, ai acces non-stop la istoricul tranzactiilor efectuate prin LibraPay si la starea comenzilor tale.

1

Cauta magazinele partenere LibraPay

2

Alege produsele si finalizeaza comanda

3

Plateste folosind email-ul si parola ta

4

Vezi starea comenzii in Wallet LibraPay

Prin aplicatia Wallet LibraPay pentru smartphone, beneficiezi de un singur loc pentru plata facturilor la utilitati si de un portofel virtual pentru cardurile de fidelitate.

Plata facturilor se poate realiza prin scanarea codului de bare sau prin introducerea manuala a datelor aferente facturii. Aceasta facilitate este comisionata cu 0.95% din valoarea facturii, minim 1 RON. Lista actualizata a furnizorilor parteneri poate fi consultata aici.

Plata online a facturilor

Cum creez un cont Wallet LibraPay?

Poti beneficia de un cont Wallet LibraPay imediat dupa ce ai folosit pentru prima data cardul pentru a cumpara online de la unul din magazinele partenere care folosec solutia de plata LibraPay. Odata ce ai intrat in sectiunea dedicata contului tau poti sa iti setezi o parola. Vei putea utiliza aceasta parola impreuna cu email-ul pe viitor in procesul de plata online.

Imediat dupa ce ai setat parola vei putea beneficia de toate functionalitatile serviciului nostru: lista tranzactiilor tale, lista cardurilor, posibilitatea de a plati cu oricare din cardurile folosite pana la momentul respectiv fara a mai introduce din nou datele (numarul cardului, data expirarii si numele titularului).

Pentru a beneficia de avantajele Wallet LibraPay pentru smartphone, descarca acum aplicatia din Google Play sau App Store.

Ce carduri sunt acceptate in Wallet LibraPay?

Sunt acceptate urmatoarele tipuri de carduri: Visa, Visa Electron, MasterCard si Maestro.

Cat costa sa utilizez serviciul Wallet LibraPay?

Folosirea aplicatiei este gratuita. Unele functionalitati pot fi comisionate conform termeni si conditii.