O noua experienta de shopping online ...
Incearca si aplicatia pentru mobil:

Despre noi

Wallet LibraPay:

Wallet LibraPay este o interfata pusa la dispozitie de Libra Internet Bank clientilor magazinelor online ce folosesc sistemul de plati electronice LibraPay.

Astfel, am creat un sistem de plata integrat ce ofera mai multe avantaje clientului final, permitand plata online cu cardul la comerciantii parteneri fara a mai introduce de fiecare data numarul cardului, data expirarii si numele titularului, aceste date stocandu-se securizat in sistemul LibraPay.

Acest nou serviciu aduce un plus de valoare atat cumparatorilor din magazinele online cat si comerciantilor, oferind o noua experienta de plata online, mai sigura, mai simpla si mai rapida.

De asemenea, serviciul Wallet LibraPay iti pune la dispozitie o imagine centralizata si intuitiva a tuturor comenzilor plasate la comerciantii parteneri LibraPay.

LibraPay:

LibraPay este serviciu complet pentru procesarea de plati online, destinat magazinelor online. Acest serviciu beneficiaza, ca serviciu integrat, de toate avantajele oferite de Libra Internet Bank.

» afla mai multe despre LibraPay

Libra Internet Bank:

Libra Internet Bank s-a infiintat in 1996, iar in 2003 a devenit membra a grupului american de investitii New Century Holdings (NCH). Libra Internet Bank ofera in special produse bancare dedicate profesiilor liberale dar si IMM-urilor si persoanelor fizice.

» afla mai multe despre Libra Internet Bank